Kreatív és Hr marketing szolgáltatások munkaadóknak

Hr marketinget keresel?

Kérd ingyenes konzultációnkat

Ingyenes HR marketing konzultáció

 • Kiválaszt
 • Álláshirdetés írása
 • Toborzás social médiával
 • Vonzó karrier oldal készítés
 • Videó álláshirdetés készítése
 • Fejvadászat
 • HR pszichológia

Ezeket csináljuk

Komplett HR Marketing

HR Marketing, a viselkedéstudományok és alkalmazott pszichológia segítségével.

Veletek vagyunk az álláshirdetés megírásától, az interjúztatás, tréningezés és munkáltatói márkátok építésén át egészen az  Exit interjú elkészítéséig.

18940
Álláshirdetés írás és Tribe toborzás
marketing és pszichológiai támogatás

Karrieroldal tervezés és Branding

UX és viselkedés
ösztönzés

Belső képzések

vezetők, munkavállalók képzése, fejlesztése

Videós álláshirdetés készítés

Motiváció, termelékenység,
távmunka vezetés

marketing és pszichológiai támogatás

Álláshirdetés írás és Tribe toborzás

Az álláshirdetés egyenlő az első benyomással. Ezért fontos, hogy körültekintő,  profi tervezés előzze meg, mit látnak belőletek  először. Egy jól megtervezett pszichológiailag ösztönző hirdetés az egész toborzás és kiválasztás folyamatát megkönnyítheti vagy szörnyűvé teheti.  Ezért fejlesztettük ki 10 pontos hirdetési technikánkat Tribe toborzási módszerünket, és 8 lépéses beléptetési audit programunkat, hogy a lehető legjobb élményt adhassátok új belépőiteknek, és a lehető legjobb eredményeket mutathassátok fel a vezetésnek.

belso kepzesek

UX és viselkedésösztönzés

Karrieroldal tervezés és Branding ​

Elég bomlasztó dolog, amikor az utolsó pillanatban veszítjük el az értékes jelöltet. Te is így vagy vele? Ha igen, örülni fogsz Karrieroldal és Employer Branding szolgáltatásunknak. Segítünk olyan karrier oldalt tervezni ami szívdöglesztően vonzó, nagyon egyszerű és érthető a jelentkezés, és azokhoz szól  akikre igazán  kiváncsiak vagytok.  Ehhez a karrieroldalatok az első pont, amit rendbe kell tenni, és szinkronba kell állítani egy ütős és sikeres munkáltatói márka felépítéséhez vagy felfrissítéséhez.

4219537 scaled 1

Vezetők, munkavállalók képzése, fejlesztése

Belső képzések, és szakmai képzések

Azt valljuk, hogy a tanulás és tapasztalás a megosztás révén válik tudássá. És mi imádjuk a tudást, ezért az egyik legfontosabb célunk, hogy megosszuk tudásunkat minél több HR és marketing szakemberrel. Számunkra az élmény mellett  sokkal fontosabb, hogy egy jól sikerült képzés hatását a kiváltott viselkedésváltozással lehet igazából mérni. Ha jók voltunk, jók voltatok, valami meg fog változni. Ilyen egyszerű. És minden vállalkozás és vállalat számára szeretnénk megkönnyíteni saját tudásának és tapasztalatainak, “best practice”-ának minél hatékonyabb megosztását, és továbbadását csapatának. Ezért segítjük ügyfeleinket saját képzései programjaik összeállításában, és hatékony, megvalósításában

8401 scaled 1

Motiválás, termelékenység megőrzése, távmunka vezetés

Videó álláshirdetések

Miért nem mutatod meg mozgóképen is, mennyire jó dolgozni nálatok? Egy videót bizonyítottan többen néznek meg, és hamarabb figyelnek fel rá. Arról nem is beszélve, hogy jobban is emlékezünk a videókra, mint a szövegekre. Lőjj ki a többiek hirdetései közül, egy profi álláshirdetés videóval. 

8401 scaled 1
"Gyors, egyszerő, célzott. Miért gondolja bárki is azt, hogy a HR-ehez nem kell marketing tudás 2020-ban?"
91048964 113208773650698 9146878080902496256 o 1
Knirsch Olivér
Opticont Kft
"Áldom magam, hogy Miklósékkal csináltattam a kékgalléros toborzásaimat. Elképesztő mennyiségű stressztől kíméltek meg. És ráadásul feleannyi idő alatt kaptam megfelelő jelölteket."
Nagy Miklós
NmKft, ügyvezető
"Never before have we experienced service like this. Fast, efficient and friendly. Going the extra mile is an everyday event."
testimonial
Szakács Adrienne
HR asszisztens, Metro Kft

Ügyfeleink voltak

2

És még….

1

Nem működnek a régi módszerek? Vírusálló HR megoldások kellenének?

Kérd ingyenes HR marketing konzultációnkat.

Miért mi?

Amikor a marketing és a HR találkozik.

Kreatív marketing és HR szakemberek vagyunk, aki soha nem hitték el, hogy a HR egy  unalmas és monoton szakma.

15 év toborzási, kiválasztási, szervezetfejlesztési és munkapszichológiai  és marketing tapasztalatával olyan megoldásokat keresünk, amelyekkel csökkenthetjük a rést, a munkahelyek igényei és a munkavállalók elvárásai között. És mindezt gyorsan és hatékonyan, gyors, és pontos kommunikációval. Ekkor talalátuk ki a Digitaljobs-t. Mi a célunk?

fp slider boy 1

Nem működnek a régi módszerek? Vírusálló HR megoldások kellenének? ​

Kérd ingyenes HR marketing konzultációnkat.

Ne veszítsd el a fonalat.
Lépj velünk kapcsolatba

A legjobb üzenetek és ötletek  hirtelen jönnek, és nyomtalanul el is tűnnek, ha nem írod le őket ( hogy mi ezért mennyit bosszankodtunk, amíg megtanultuk). Ne hagyd elveszni a legjobb ötleteidet. Írd meg nekünk. Ha mást nem, legalább leírtad, és megmarad 🙂

Itt találsz minket

1126 Bp. Kiss János altbgy utca 7.

Küldj levelet

Telefon

(+36)  70 4238092

A legjobb üzenetek és ötletek  hirtelen jönnek, és nyomtalanul el is tűnnek, ha nem írod le őket ( hogy mi ezért mennyit bosszankodtunk, amíg megtanultuk).

Ingyenes HR marketing konzultáció

 • Kiválaszt
 • Álláshirdetés írása
 • Toborzás social médiával
 • Vonzó karrier oldal készítés
 • Videó álláshirdetés készítése
 • Fejvadászat
 • HR pszichológia

Gyakran ismételt kérdések

Bárkinek szívesen segítünk, de elsősorban kis- és középvállalkozásoknak, és multinacionális vállalatoknak ajánljuk, akik rendelkeznek HR munkatársakkal. De persze mikrovállalkozásoknak is szívesen segítünk, ha tudunk.

Röviden bármikor ha úgy érzitek, hogy nem jó a csapat. Toborzáshoz, kiválasztáshoz, vagy céges HR folyamatok fejlesztéséhez is használhatjátok.

Profi szövegíró által megfogalmazott célzott álláshirdetés, ami egy 10 pontos kifejezetten ütős álláshirdetési szövegekhez készült módszerrrel készül. Abban különbözik egy átlagos álláshirdetéstől, hogy pszichológiai alapon szól az ideális jelentkezőid célcsoportjához, lélektani befolyásolással, és meggyőzéssel. A tapasztalat azt mutatja, hogy 50 %-val több releváns jelentkezőt tudsz így elérni.

A portálon meghirdetjük a pozíciótokat, és utána külön meghirdetjük saját facebook oldalainkon, valamint megkeressük az álláshoz leginkább releváns csoportokat, és oda is kitesszük.

Azt szoktuk mondani, hogy 2 dolgot ronthatsz el, amikor embereket veszel fel. Vagy azért küldesz el alkalmas embereket, mert nem tetszik a stílusa, vagy azért veszel fel alkalmatlan embereket, mert tetszik a stílusuk. Ezt szaknyelven kompetenciának és viselkedésnek hívjuk. A pszichológiai tesztelés abban segít, hogy kiszűrje ezeket  a hibákat, és alkalmas és egyben megfelelő stílusú embereket vegyél fel. 

Egy több éve futó sikeres workshop, ahol megmutatjuk neked, hogy mitől sikeresek az álláshirdetéseink, és megtanítjuk neked azt a 10 alapvető szabályt, amivel te is sikeressé és vonzóvá tudod tenni az álláshirdetéseidet. Bemutatjuk a 10 szabályt, trükköket, példákat hozunk, és elkészítünk néhány álláshirdetést is. A prémium  csomagot választó résztvevőknek el is készítjük a hirdetését.

Tényleg. Több éves tapasztalatunk van a távmunkával kapcsolatban. Alapító tulajdonosunk évek óta együtt dolgozik a Magyar Távmunka Szövetséggel, mint hivatalos tanácsadó és tréner, ezért rengeteg tapasztalatunk és tudásunk gyűlt össze a sikeres távmunkavégzés feltételeiről, amit örömmel megosztunk bárkivel.

Olyan cégek, akik rájöttek, hogy nem mindegy, hogy mit gondolnak róluk a munkatársaik, és a piac. Mi azt gondoljuk, hogy az arculat az álláshirdetésednél kezdődik, ezért is tesszük a lehető legvonzóbbá a hirdetéseinket, De legalább ennyire fontos, hogy mit mutatsz magadról, ahhoz, hogy meg is tartsd az embereidet. Tehát azoknak ajánljuk, akik javítani akarják a cégük megítélését, csökkenteni akarják a fluktuációt, több, jó minőségű munkaerőre van szükségük stb.