Kiemelt

Styrotex

Áttekintés

  • Ágazatok Építőipar, ingatlan
  • Feltöltött álláshirdetések 1
  • Megtekintett 180
  • Alapítva 2008

Cég Leírása

“Nem akármilyen utat jártunk be, és sosem felejtjük, honnan indultunk!”

Mára, mikor már 8000 elégedett ügyfele van a ThermoDamnak szerte az országban, négyszáznál több iskolára és óvodára, száznál több egészségügyi intézményre rakták az általunk gyártott szigetelést, nehéz elképzelni, hogyan is kezdődött az egész. De bennünk ma is élénken él, ezért is tudjuk becsülni mindazt, amit az elején csak családilag, majd később már nagyszerű kollégákkal kiegészülve elértünk.

2008-ban vágtunk bele a nagy kalandba. Édesapánk, Hubay Zoltán már korábban is rutinos vállalkozó volt, akinek korábban a sikerek mellett például azt is meg kellett élnie, hogy vállalkozását egy rendelkezés teljesen ellehetetlenítette. A legjobbat akarta nekünk, a fiainak, Nándornak és Csongornak. Megértette volna azt is, ha frissen megszerzett nemzetközi diplománkat külföldön próbáljuk kamatoztatni. Saját döntésünk volt, hogy mi családilag akartunk közösen, itthon felépíteni egy polisztirol gyárat.

Tapasztalatlanok voltunk, de végtelenül alázatosak a terület iránt. Mindössze hárman kezdtük, a három Hubay fiú. Hamar megtapasztaltuk, hogy akkor leszünk a legjobbak, ha mindenki azt adja bele, amiben a legjobb, és a többi területen bátran támaszkodunk a másikra.

Csongor igazi pörgős fiatal ma is. Ő az akinek nem kell sokat gondolkodnia, hogyan szerezzen be egy alkatrészt vagy egy gépet, de ha át kell rendezni a gyárat, abból sem csinál nagy ügyet, hanem máris mondja, hogy ki hol fogja meg.

Nándor higgadtabb, aki szereti átgondolni a dolgokat, és azzal sem elégszik meg hogy valami jól működik, hanem szereti kiszámolni pontosan hogyan is alakul.

 

Iroda Fotók