Nem válaszolnak? Sok a rossz ajánlat?
Válts módszert. Megmutatjuk hogyan.

Ingyenes karrier és álláskeresési tanácsadás

Kérd ingyenes konzultációnkat

Karrier program

  • Válassz egyet
  • állást találni
  • karriert váltani
  • megtartani az állásomat
  • nem tudom még pontosan

ezeket választja a legtöbb olyan álláskereső, mint Te.

advertisement

Önéletrajzírás

best candidates

Online Videó önéletrajz

face to face interview

Best of you - Állás tanácsadás

best candidates

Segítség karrier váltáshoz

Unod? Nem megy? Pedig nagyon kéne már egy jó állás?
Vírusálló megoldások álláskeresőknek

 

Kérd ingyenes karriertanácsadási konzultációnkat.

Szolgáltatásaink

advertisement

Önéletrajz turbó

Felturbózzuk az önéletrajzodat, hogy a lehetős legjobbat mutassa belőled. Egy jól megírt, éd ütős kinézetű önéletrajz már fél siker. Kérhetsz újat, vagy kipofozhatjuk meglévő önéletrajzodat is. A lényeg, hogy a végén ütős lesz.

choose candidate

Képesség és lehetőség profil

Fontos, hogy tudd mire vágysz, és mire vagy képes. Segítünk ezt a lehetős legpontosabban felmérni. Képzett szakértőink felmérik képességeid, és átbeszélik veled, hogy milyen állás és karrier illeszkedik hozzád a legjobban.

phone

Mentorált álláskeresés

Tudjuk milyen fárasztó, és néha megterhelő tud lenni az álláskeresés. Ezért segítünk benne. Képzett mentor kaphastz, aki egyszerű, kipróbált és eredményes trükkökkel, és állandó támogatással segít végig az álláskeresés folyamatán.

face to face interview

Állásinterjú felkészítés

Mondani könnyű, de jól csinálni? Segítünk, hogy legalább olyan felkészült és ellenálhatatlan legyél az interjúdon, ahogyan álmaidban képzelted. Velünk várni fogod az interjút.

best candidates

Személyes márkaépítés

Megvan, hogy az álláskeresés során magadat kell adni? Csúnya szóval értékesíteni? Ehhez egy jó márka, hatalmas segítséget ad. Segítünk, hogy hogyan építs fel magad a piacod előtt.

experience candidate

Kreatív fejvadászat

FEl is bérelhetsz minket, hogy szerezzük meg álmaid állását, csak neked. Adatbázisunk, 15 év marketing és HR tapasztalatával gyorsak és pontosak vagyunk.

Unod? Nem megy? Pedig nagyon kéne már egy jó állás?
Vírusálló megoldások álláskeresőknek

Kérd ingyenes álláskeresési  konzultációnkat.

Miért mi?

Amikor a marketing és a HR találkozik.

Kreatív marketing és HR szakemberek vagyunk, aki soha nem hitték el, hogy a HR egy  unalmas és monoton szakma.

15 év toborzási, kiválasztási, szervezetfejlesztési és munkapszichológiai  és marketing tapasztalatával olyan megoldásokat keresünk, amelyekkel csökkenthetjük a rést, a munkahelyek igényei és a munkavállalók elvárásai között. És mindezt gyorsan és hatékonyan, gyors, és pontos kommunikációval. Ekkor talalátuk ki a Digitaljobs-t. Mi a célunk?

fp slider boy 1

Unod? Nem megy? Pedig nagyon kéne már egy jó állás?
Vírusálló megoldások álláskeresőknekn budget?

Ingyenes álláskeresési konzultáció

Basic Color 31 AXJ7UQ2

Kapcsolat

Vedd fel velünk a kapcsolatot.

Cím:

1126 Bp. Kiss János altábornagy utca 7.

Amikor elérhetsz:

Hétfő-Péntek 08:00-18:00

Elérhetőség:

+36-70 4238297 
[email protected]

Kapcsolat velünk

Karrier program

  • Válassz egyet
  • állást találni
  • karriert váltani
  • megtartani az állásomat
  • nem tudom még pontosan

Gyakran ismételt kérdések

Igen. Bárki kérheti. 

Nem, mert ingyenes. Van prémium szolgáltatásunk is, ami pénzbe kerül, de ezt nem kötelező igénybe venned. Tehát ez legtöbbször teljesen ingyenes neked. Csak nyerhetsz vele 🙂 

Ha nem vagy biztos benne, hogy melyikre van szükséged, akkor jelöld meg, hogy nem tudod. Együtt közösen majd kitaláljuk, hogy mi a legjobb neked. Nem kötelező azt a szolgáltatást sem igénybe venned, amit a jelentkezéskor megjelöltél. 

Ez változó. Függ tőled, és a szakmádtól is. De legtöbbször pár hét alatt már van eredménye. Tehát meglehetősen gyorsan tudunk segíteni az esetek többségében.

Ezt nem tudjuk pontosan megmondani. Mi abban segítünk, hogy találj egy megfelelő állást, és be is juss az interjúra. De sok minden múlik rajtad és a leendő munkahelyeden is. A tapasztalatunk szerint 1 hónapon belül általában megtalálja mindenki a megfelelő állást.

Persze. Mi csak örülünk, ha aktív vagy és céltudatos. Bármit csinálhatsz mellette, mi csak annyit kérünk, hogyha találtál állást, akkor szólj nekünk, hogy ne keressünk feleslegesen állást neked.

Kitöltöd bármelyik jelentkezési űrlapot, vagy írsz egy emailt (ha lehet inkább űrlapot tölts ki, úgy gyorsabb lesz az ügyintézésed :-)), és nekünk segítesz vele.

Mindkettő. Ha helyzet megengedi személyesen is találkozunk veled. Ha ez nem lehet ( pl. vírusveszély miatt) akkor online intézünk veled mindent( interjú, levelezés, közvetítés).

Igen. A vírus alatt is mindenben segítünk. A vírus miatt nem áll meg az élet, csak átmenetileg lelassul. De jó munkaerőre mindig szükség van .-) Szóval vírus alatt is bátran fordulj hozzánk.